В Пресс-центре ЛІГАБізнесІнформ
 
Информационное агентство ЛIГАБiзнесIнформ получило золотую медаль "ЗНАК КАЧЕСТВА"

ЛІГАБізнесІнформ відкрила онлайн-магазин подарунків

13.05.2011
Портал інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ» запустив новий сервіс - онлайн-каталог «Ліга.Avenue» (Avenue.liga.net). Про це під час конференції «Нові медіа - нові можливості» повідомив представник агентства Вадим Курило. 

Проект позиціонується як перший в Україні спеціалізований інтернет-каталог подарунків для ділових людей. При цьому інформагентство не виступатиме розповсюджувачем продукції та товарів, які міститимуться у каталозі. Воно буде інформаційним майданчиком - посередником, а продавці розміщуватимуть свої оголошення у якості третіх осіб. Оголошення міститимуть посилання на ресурс продавця. 

Проект орієнтований на товари середнього цінового сегменту та преміум-класу. Асортимент - ділова література, подарункові видання, подарункові сертифікати, аксесуари, канцтовари, парфумерія, сувеніри, електроніка, квіти тощо. Як зазначив Вадим Курило, онлайн-магазини для медіа - це спосіб додаткової монетизації сайту. До цього способу вдаються багато провідних західних видань, від Guardiane (guardianecostore.co.uk) до Cosmopolitan (cosmoshop.co.uk). Хоча в Україні цього майже ніхто не робить.
ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство
www.liga.net

Возврат к списку