В Пресс-центре ЛІГАБізнесІнформ
 
Информационное агентство ЛIГАБiзнесIнформ получило золотую медаль "ЗНАК КАЧЕСТВА"

Портал «Ліга.net» оновив дизайн і систему управління контентом

31.10.2011

31 жовтня діловий портал «Ліга.net» вийшов в оновленому дизайні. Про це повідомляє прес-служба інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ».

Крім нового дизайну, проекти порталу доповнені новими опціями і переведені на нову систему управління контенту, а в редакційну політику внесені корективи, зазначається в повідомленні. Зокрема, створено нову опцію «Спецтема» - сторінки, на яких зібраний весь контент порталу, пов'язаний з найбільш гострими й актуальними темами.

За даними прес-служби, портал отримав сучасний і зрозумілий користувачам інтерфейс, сайти здобули єдину стилістику, а головна сторінка дозволить користувачу легко і зручно відстежувати новини бізнесу, політики і фінансів. Окрім цього, зросла оперативність розміщення матеріалів, збільшилася кількість контенту, у тому числі й мультимедійного.

За словами керівника проекту «Ліга.net» Олега Іванцова, «зміни в кількості і якості контенту спрямовані на закріплення за Liga.net лідерських позицій у сегменті "Бізнес і фінанси". Нові фукнціонали і редизайн дозволять підвищити відвідуваність головної сторінки порталу, а також проектів "Ліга. Бізнес" і "Ліга. Фінанси". Рекламодавці отримали нові інструменти і пакети для просування. Найближчим часом бета-версія порталу поповниться новим розділом "Мультимедіа"».

ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство
www.liga.net

Возврат к списку