В Пресс-центре ЛІГАБізнесІнформ
 
Информационное агентство ЛIГАБiзнесIнформ получило золотую медаль "ЗНАК КАЧЕСТВА"

Интернет-конференция экс-заместителя Л.Черновецкого Ивана Салия

14.09.2007

14 сентября 2007 года, в 11:00 на портале ЛІГА.net состоялась Интернет-конференция Ивана Салия, экс-заместителя мера Киева Л.Черновецкого, депутата Киевсовета от фракции Партии Регионов.

"Я й до сьогодні не впевнений, що Кірпа сам застрелився, хоча не мені, звичайно, це стверджувати. Він був потужною фігурою, але його боялися більше ніж Сталіна. Всі! І я теж"

"Черновецького також бояться. Що у Омельченко, що у Черновецького є звичка вождів - наводити жах на підлеглих. Мені здається ліміт страху я вже вичерпав"

"Який це бруд, якщо 65-річний Омельченко відправляє мене в 60 років в день народження з роботи, відмовляється прийняти хоча б для розмови, а перед цим прийшов на святкування ювілею і запитує: "Де твоя мама?" - квіти. "Де син і невістка?" – квіти. "Де другий син і невістка?" – квіти. "Де сестра?" – квіти. А на ранок звільняє"

"Потрібно просто місту виділити десяток автобусів з гармошкою і зупинити чапаївський набіг маршруток з Броварів: з 9 до 10 години ранку в Київ поступає з Броварів 340-350 маршруток, просто якась махновщина"

"В 8.30-9.00 – я на робочому місці. Я не переходжу на особистості, на Черновецького. Але якщо Леонід Михайлович взявся керувати мегаполісом, то йому треба приходити на роботу о 8.30 або о 09.00, а не о 14.00"

"Я вчора запитав Ірену Реонольдівну Кільчицьку, чи вживає Черновецький наркотики, вірніше сказав, що чув. Вона мені категорично сказала, що це не правда. Іншої інформації не маю"

Более подробно ознакомиться с ответами Ивана Салия на вопросы посетителей портала можно здесь >>



Данное мероприятие проводится в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ
по адресу: Киев, ул. Шамрыло, 23

тел.: (044) 585-24-04
e-mail: [email protected]
Подробнее о Пресс-центре>>>


ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство
www.liga.net
blog comments powered by Disqus

Возврат к списку